Hoe het werkt

Veiligheid boven alles

UW BESTANDEN GEGARANDEERD OP NEDERLANDSE BODEM

Gebruiksgemak is erg belangrijk, maar u wilt niet dat dit ten koste gaat van de veiligheid.

Veiligeopslagin.NL combineert een optimaal gebruiksgemak met een optimale veiligheid voor uw bestanden. Hiervoor gebruiken wij onze eigen servers in een ISO27001 gecertificeerd datacenter in Nederland.

INTERN & EXTERN

DOCUMENTEN DELEN. EENVOUDIG…

Geef uw medewerkers toegang tot de server of maak groepsstructuren aan om uw bestanden met een specifieke afdeling van uw organisatie te delen. Deel mappen voor een met project belanghebbende of externe partijen door middel van een link en wachtwoord. Alle bestanden en mappen gesychroniseerd en u bepaalt wie welke documenten mag inzien, bewerken en binnen welk tijdsbestek.

VOLLEDIG VEILIGE

EIGEN CLOUD SERVERS IN NEDERLAND

Alle verbindingen naar onze datacenters zijn versleuteld. U heeft uw eigen inlognaam en wachtwoord. Bovendien kunt u de gegevens op onze servers zelf aanvullend versleutelen met een door u zelf in te geven wachtwoord. Ook kunnen wij uw eigen omgeving koppelen aan uw eigen Active Directory op basis van SAML2.

Graag wisselen wij persoonlijk met u van gedachten over alle mogelijkheden, uw ideeën, uw wensen en uw eisen. Ook een tijdelijke proefimplementatie behoort tot de mogelijkheden zodat u en uw collega’s eens goed kunnen bekijken of onze oplossing voor u inderdaad zo goed is als wij durven te beloven.

Eigen layout en webadres

MAATWERK GEEN PROBLEEM

Wilt u gebruik maken van een eigen webadres (https://bestandelen.uwbedrijfsnaam.nl) of gebruik maken van een eigen layout in uw huisstijl? Geen probleem: wij kunnen de omgeving naar uw eigen wensen inrichten.